The best Side of ایا زونا بیماری خطرناکی است
The best Side of ایا زونا بیماری خطرناکی است
Blog Article
زونا در واقع از طریق سرفه یا عطسه پخش نمیشود. فقط تماس مستقیم با مایع تراوش شده از تاولهای آن میتواند ویروس را پخش کند.
در مواردی هم در اثر بازنشدن چتر، بستهها با آنها برخورد میکنند.
اگر چه بثورات دردناک زونا در یک طرف صورت، گردن یا بالاتنه در بیشتر موارد وجود دارد، این بیماری میتواند اشکال مختلف دیگری نیز داشته باشد. اشکال کمتر رایج زونا عبارتاند از:
در مراحل بعدی زندگی و با افزایش سن، ابتلا به زونا محتمل میشود زیرا سیستم ایمنی بدن شما به دلیل سن یا سایر شرایط پزشکی شروع به افت میکند و ویروس میتواند دوباره در بدن فعال و سپس ظاهر شود یا به عنوان چیزی به نام زونا نمود پیدا کند.
مواردی که در اینجا به آنها اشاره میشود، فقط بعضی از مهمترین عواملی هستند که میتوانند باعث تحریک و فعال شدن دوباره ویروس عامل زونا در بدن شوند:
از آنجا که خطر بروز عوارض جانبی شدید ناشی از بیماری زونا در افراد مسن خیلی بیشتر است، میتوان برای افراد با سن بالاتر از ۶۰ سال از واکسن زونا استفاده کرد. این واکسن خطر بروز زونا را تا ۵۰% کاهش میدهد.
مزونیدلینگ: جوانسازی و رفع لک و جای جوش صورت با مزونیدلینگ
معمولاً درد به عنوان اولین نشانه بیماری زونا شناخته میشود که در اثر درگیر شدن یک یا چند مورد از عصبهای حسی ایجاد میشود و میتواند خفیف تا شدید باشد. همچنین درد ناشی از زونا ممکن است فقط در یک نقطه و یا به طور گسترده در ناحیهای از پوست، احساس شود.
این ویروس در سیستم عصبی بدن پنهان می شود و هنگامی كه سیستم ایمنی تضعیف می شود خود را به شكل بیماری زونا نمایان می كند.
دانشآموز محجبه در فرانسه به خاطر تهمت دروغ به مدیر مدرسه تحت پیگرد قرار میگیرد
ایجاد تاولهای عمیق که بافت پوست را تخریب میکند و بهبودی جای زخم حاصل از آن تا چند هفته طول میکشد.
تنوع بی نظیر گوشی موبایل ولپ تاپ رو اینجا ببین و راحت بخر
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت بیماری زونا چیست پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
با دکتر بابک ثابتی متخصص روانپزشک، درباره «نشخوار فکری» صحبت کردیم. چیزی که به تدریج باعث کاهش عملکرد ذهنی…